Naprapat i Kista

Annons:
Bra och erfaren naprapat i Kista - här guidar vi dig till alla de olika naprapater som är verksamma inom naprapati i Kista. Om du bor i Kista och lider av ryggvärk, nackproblem, stela leder eller muskelsmärta i Kista hittar du här den hjälp du behöver. Sammanlagt har du 4 olika naprapater att välja mellan när du behöver få ta i en naprapat i Kista som kan bota eller lindra din muskelvärk, ryggsmärta, stela leder eller dina nackproblem.
Annons:

Naprapater i Kista

Nedan ser du vår kompletta lista över naprapater i Kista som du kan kontakta om du behöver hjälp med rygg, nacke, leder eller muskler.

Kista Ryggklinik
Danmarksgatan 46
164 40 Kista


Stuk Salong
Finlandsgatan 54
164 74 Kista


Kista Kliniken
Isafjordsgatan 22
164 40 Kista


Stockholms RehabKlinik
Knarrarnäsgatan 3
164 40 Kista

Annons:

Pris för naprapat i Kista

Det är alltid svårt att det ett exakt pris för vad det kostar att besöka en naprapat i Kista, det beror på vilket typ av naprapatisk behandling i Kista som du väljer. I genomsnitt kan du räkna med naprapat pris i Kista på mellan 650 - 800 kronor. För aktuella priser och utbud av tjänster hos våra naprapater i Kista rekommenderar vi att du kontaktar dom för aktuella uppgifter.

Naprapatfakta om orten Kista

I Kista finns det som numera bekant minst en verksam naprapat och nedanför hittar du en del generell information om Kista.

Kista är en stadsdel belägen i Västerort inom Stockholms kommun. Kista ingår i Rinkeby-Kista stadsdelsområde och gränsar till Akalla, Husby och Rinkeby i samma stadsdelsområde samt Sollentuna och Sundbybergs kommuner. Kista centrum ligger cirka 9,5 km vägavstånd nordnordväst om Norrtull i nordligaste delen av Stockholms innerstad

Yta: 414 hektar
Invånarantal: 12 027, år 2014

Här kan du också ta del av mer information om Kista om du vill veta mer än saker relaterat till naprapater i Kista.

I Kista fann vi sammanlagt 4 olika naprapater att välja mellan. Om du ändå inte hittar någon naprapat i Kista som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra naprapater i Stockholm.