Naprapat i Kungsängen

Annons:
Bra och erfaren naprapat i Kungsängen - här guidar vi dig till alla de olika naprapater som är verksamma inom naprapati i Kungsängen. Om du bor i Kungsängen och lider av ryggvärk, nackproblem, stela leder eller muskelsmärta i Kungsängen hittar du här den hjälp du behöver. Sammanlagt har du 2 olika naprapater att välja mellan när du behöver få ta i en naprapat i Kungsängen som kan bota eller lindra din muskelvärk, ryggsmärta, stela leder eller dina nackproblem.
Annons:

Naprapater i Kungsängen

Nedan ser du vår kompletta lista över naprapater i Kungsängen som du kan kontakta om du behöver hjälp med rygg, nacke, leder eller muskler.

Naprapathuset AB
Östervägen 8
196 30 Kungsängen


Kungsängens naprapatklinik
Gamla Landsvägen 4
196 30 Kungsängen

Annons:

Pris för naprapat i Kungsängen

Det är alltid svårt att det ett exakt pris för vad det kostar att besöka en naprapat i Kungsängen, det beror på vilket typ av naprapatisk behandling i Kungsängen som du väljer. I genomsnitt kan du räkna med naprapat pris i Kungsängen på mellan 650 - 800 kronor. För aktuella priser och utbud av tjänster hos våra naprapater i Kungsängen rekommenderar vi att du kontaktar dom för aktuella uppgifter.

Naprapatfakta om orten Kungsängen

I Kungsängen finns det som numera bekant minst en verksam naprapat och nedanför hittar du en del generell information om Kungsängen.

Kungsängen är en tätort i Uppland och centralort i Upplands-Bro kommun, Stockholms län, med drygt 9 000 invånare. Orten är belägen cirka 30 kilometer nordväst om Stockholm. Kungsängen ligger vid Mälaren och sydväst om E18. Församlingen och kyrkan har hetat Näs sedan medeltiden. Den 1 januari 1886 ändrades detta till Stockholms-Näs.

Yta: 362,57 hektar
Invånarantal: 9 382, år 2010

Här kan du också ta del av mer information om Kungsängen om du vill veta mer än saker relaterat till naprapater i Kungsängen.

I Kungsängen fann vi sammanlagt 2 olika naprapater att välja mellan. Om du ändå inte hittar någon naprapat i Kungsängen som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra naprapater i Stockholm.