Naprapat i Märsta

Annons:
Bra och erfaren naprapat i Märsta - här guidar vi dig till alla de olika naprapater som är verksamma inom naprapati i Märsta. Om du bor i Märsta och lider av ryggvärk, nackproblem, stela leder eller muskelsmärta i Märsta hittar du här den hjälp du behöver. Sammanlagt har du 2 olika naprapater att välja mellan när du behöver få ta i en naprapat i Märsta som kan bota eller lindra din muskelvärk, ryggsmärta, stela leder eller dina nackproblem.
Annons:

Naprapater i Märsta

Nedan ser du vår kompletta lista över naprapater i Märsta som du kan kontakta om du behöver hjälp med rygg, nacke, leder eller muskler.

Näsman Tore Naprapat
Solgatan 20
195 58 Märsta


Märsta Naprapati & Friskvård
Diagonalen 5A
195 47 Märsta

Annons:

Pris för naprapat i Märsta

Det är alltid svårt att det ett exakt pris för vad det kostar att besöka en naprapat i Märsta, det beror på vilket typ av naprapatisk behandling i Märsta som du väljer. I genomsnitt kan du räkna med naprapat pris i Märsta på mellan 650 - 800 kronor. För aktuella priser och utbud av tjänster hos våra naprapater i Märsta rekommenderar vi att du kontaktar dom för aktuella uppgifter.

Naprapatfakta om orten Märsta

I Märsta finns det som numera bekant minst en verksam naprapat och nedanför hittar du en del generell information om Märsta.

Märsta är en tätort samt centralort i Sigtuna kommun, Stockholm. Orten har drygt 24 000 invånare och goda kommunikationer genom att den ligger nära Arlanda flygplats, E4 och har en järnvägsstation. Märsta gästgivaregård, beläget vid nuvarande Forum var en viktig anhalt för postdiligensen mellan Uppsala och Stockholm.

Yta: 764,17 hektar
Invånarantal: 24 068, år 2010

Här kan du också ta del av mer information om Märsta om du vill veta mer än saker relaterat till naprapater i Märsta.

I Märsta fann vi sammanlagt 2 olika naprapater att välja mellan. Om du ändå inte hittar någon naprapat i Märsta som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra naprapater i Stockholm.