Naprapat i Norrtälje

Annons:
Bra och erfaren naprapat i Norrtälje - här guidar vi dig till alla de olika naprapater som är verksamma inom naprapati i Norrtälje. Om du bor i Norrtälje och lider av ryggvärk, nackproblem, stela leder eller muskelsmärta i Norrtälje hittar du här den hjälp du behöver. Sammanlagt har du 3 olika naprapater att välja mellan när du behöver få ta i en naprapat i Norrtälje som kan bota eller lindra din muskelvärk, ryggsmärta, stela leder eller dina nackproblem.
Annons:

Naprapater i Norrtälje

Nedan ser du vår kompletta lista över naprapater i Norrtälje som du kan kontakta om du behöver hjälp med rygg, nacke, leder eller muskler.

Coborn Owe leg. naprapat
Götgatan 9
761 44 Norrtälje


Hans Törne Leg. naprapat
Bangårdsgatan 2C
761 31 Norrtälje


Naprapatlandslaget Norrtälje
Hantverkaregatan 22
761 30 Norrtälje

Annons:

Pris för naprapat i Norrtälje

Det är alltid svårt att det ett exakt pris för vad det kostar att besöka en naprapat i Norrtälje, det beror på vilket typ av naprapatisk behandling i Norrtälje som du väljer. I genomsnitt kan du räkna med naprapat pris i Norrtälje på mellan 650 - 800 kronor. För aktuella priser och utbud av tjänster hos våra naprapater i Norrtälje rekommenderar vi att du kontaktar dom för aktuella uppgifter.

Naprapatfakta om orten Norrtälje

I Norrtälje finns det som numera bekant minst en verksam naprapat och nedanför hittar du en del generell information om Norrtälje.

Norrtälje är en tätort (stad) i Roslagen (Upplands kustland) och centralort i Norrtälje kommun i Stockholms län. Kansliort för Norrtälje domsaga. Norrtälje är beläget cirka 68 kilometer nordöst om Stockholms centrum och 72 kilometer från Uppsala.

Yta: 754 hektar
Invånarantal: 17 675, år 2011

Här kan du också ta del av mer information om Norrtälje om du vill veta mer än saker relaterat till naprapater i Norrtälje.

I Norrtälje fann vi sammanlagt 3 olika naprapater att välja mellan. Om du ändå inte hittar någon naprapat i Norrtälje som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra naprapater i Stockholm.