Naprapat i Nynäshamn

Annons:
Bra och erfaren naprapat i Nynäshamn - här guidar vi dig till alla de olika naprapater som är verksamma inom naprapati i Nynäshamn. Om du bor i Nynäshamn och lider av ryggvärk, nackproblem, stela leder eller muskelsmärta i Nynäshamn hittar du här den hjälp du behöver. Sammanlagt har du 2 olika naprapater att välja mellan när du behöver få ta i en naprapat i Nynäshamn som kan bota eller lindra din muskelvärk, ryggsmärta, stela leder eller dina nackproblem.
Annons:

Naprapater i Nynäshamn

Nedan ser du vår kompletta lista över naprapater i Nynäshamn som du kan kontakta om du behöver hjälp med rygg, nacke, leder eller muskler.

Power Room AB
Centralgatan 53C
149 32 Nynäshamn


Corpex Naprapati
Stadshusplatsen 3
149 30 Nynäshamn

Annons:

Pris för naprapat i Nynäshamn

Det är alltid svårt att det ett exakt pris för vad det kostar att besöka en naprapat i Nynäshamn, det beror på vilket typ av naprapatisk behandling i Nynäshamn som du väljer. I genomsnitt kan du räkna med naprapat pris i Nynäshamn på mellan 650 - 800 kronor. För aktuella priser och utbud av tjänster hos våra naprapater i Nynäshamn rekommenderar vi att du kontaktar dom för aktuella uppgifter.

Naprapatfakta om orten Nynäshamn

I Nynäshamn finns det som numera bekant minst en verksam naprapat och nedanför hittar du en del generell information om Nynäshamn.

Nynäshamn är en tätort samt centralort i Nynäshamns kommun, Stockholms län. Nynäshamn är beläget längst söderut på Södertörn, 58 kilometer söder om Stockholm. Staden växte fram som uthamn till Stockholm, på mark som tidigare tillhört Nynäs gods.

Yta: 667,58 hektar
Invånarantal: 13 510, år 2010

Här kan du också ta del av mer information om Nynäshamn om du vill veta mer än saker relaterat till naprapater i Nynäshamn.

I Nynäshamn fann vi sammanlagt 2 olika naprapater att välja mellan. Om du ändå inte hittar någon naprapat i Nynäshamn som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra naprapater i Stockholm.