Naprapat i Rimbo

Annons:
Bra och erfaren naprapat i Rimbo - här guidar vi dig till alla de olika naprapater som är verksamma inom naprapati i Rimbo. Om du bor i Rimbo och lider av ryggvärk, nackproblem, stela leder eller muskelsmärta i Rimbo hittar du här den hjälp du behöver. Sammanlagt har du 3 olika naprapater att välja mellan när du behöver få ta i en naprapat i Rimbo som kan bota eller lindra din muskelvärk, ryggsmärta, stela leder eller dina nackproblem.
Annons:

Naprapater i Rimbo

Nedan ser du vår kompletta lista över naprapater i Rimbo som du kan kontakta om du behöver hjälp med rygg, nacke, leder eller muskler.

Angelicas Naprapatmottaning
Liesta 1
762 91 Rimbo


Restaurang Dimman
Köpmannagatan 3
762 31 Rimbo


Rygg Naprapatmottagning i Rimbo
Stockholmsvägen 13
762 31 Rimbo

Annons:

Pris för naprapat i Rimbo

Det är alltid svårt att det ett exakt pris för vad det kostar att besöka en naprapat i Rimbo, det beror på vilket typ av naprapatisk behandling i Rimbo som du väljer. I genomsnitt kan du räkna med naprapat pris i Rimbo på mellan 650 - 800 kronor. För aktuella priser och utbud av tjänster hos våra naprapater i Rimbo rekommenderar vi att du kontaktar dom för aktuella uppgifter.

Naprapatfakta om orten Rimbo

I Rimbo finns det som numera bekant minst en verksam naprapat och nedanför hittar du en del generell information om Rimbo.

Rimbo är en tätort i Norrtälje kommun i Stockholms län, belägen 20 km väster om Norrtälje längs riksväg 77. Rimbo blev tidigt en marknadsplats, då vattenled och landsväg möttes där.

Yta: 257,15 hektar
Invånarantal: 4 629, år 2010

Här kan du också ta del av mer information om Rimbo om du vill veta mer än saker relaterat till naprapater i Rimbo.

I Rimbo fann vi sammanlagt 3 olika naprapater att välja mellan. Om du ändå inte hittar någon naprapat i Rimbo som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra naprapater i Stockholm.