Naprapat i Skärholmen

Annons:
Bra och erfaren naprapat i Skärholmen - här guidar vi dig till alla de olika naprapater som är verksamma inom naprapati i Skärholmen. Om du bor i Skärholmen och lider av ryggvärk, nackproblem, stela leder eller muskelsmärta i Skärholmen hittar du här den hjälp du behöver. Sammanlagt har du 4 olika naprapater att välja mellan när du behöver få ta i en naprapat i Skärholmen som kan bota eller lindra din muskelvärk, ryggsmärta, stela leder eller dina nackproblem.
Annons:

Naprapater i Skärholmen

Nedan ser du vår kompletta lista över naprapater i Skärholmen som du kan kontakta om du behöver hjälp med rygg, nacke, leder eller muskler.

Rehab Klinik
Vita Liljans Väg 92
127 34 Skärholmen


Wallberghälsan
Storholmsgatan 16
127 48 Skärholmen


Naprapat Doktorerna
Bodholmsgången 10
127 48 Skärholmen


Vårbergs Naprapatklinik
Estbrötevägen 1
127 41 Skärholmen

Annons:

Pris för naprapat i Skärholmen

Det är alltid svårt att det ett exakt pris för vad det kostar att besöka en naprapat i Skärholmen, det beror på vilket typ av naprapatisk behandling i Skärholmen som du väljer. I genomsnitt kan du räkna med naprapat pris i Skärholmen på mellan 650 - 800 kronor. För aktuella priser och utbud av tjänster hos våra naprapater i Skärholmen rekommenderar vi att du kontaktar dom för aktuella uppgifter.

Naprapatfakta om orten Skärholmen

I Skärholmen finns det som numera bekant minst en verksam naprapat och nedanför hittar du en del generell information om Skärholmen.

Skärholmen är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Stadsdelen gränsar till Sätra och Vårberg, till Segeltorp, Kungens kurva och Vårby i Huddinge kommun samt till Ekerö kommun. Ytan uppgår till 189 hektar land och 4 hektar vatten. Skärholmen och Vårberg överfördes från Huddinge kommun 1963.

Yta: 189 hektar
Invånarantal: 8488, år 2014

Här kan du också ta del av mer information om Skärholmen om du vill veta mer än saker relaterat till naprapater i Skärholmen.

I Skärholmen fann vi sammanlagt 4 olika naprapater att välja mellan. Om du ändå inte hittar någon naprapat i Skärholmen som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra naprapater i Stockholm.