Naprapat i Skarpnäck

Annons:
Bra och erfaren naprapat i Skarpnäck - här guidar vi dig till alla de olika naprapater som är verksamma inom naprapati i Skarpnäck. Om du bor i Skarpnäck och lider av ryggvärk, nackproblem, stela leder eller muskelsmärta i Skarpnäck hittar du här den hjälp du behöver. Sammanlagt har du 1 olika naprapater att välja mellan när du behöver få ta i en naprapat i Skarpnäck som kan bota eller lindra din muskelvärk, ryggsmärta, stela leder eller dina nackproblem.
Annons:

Naprapater i Skarpnäck

Nedan ser du vår kompletta lista över naprapater i Skarpnäck som du kan kontakta om du behöver hjälp med rygg, nacke, leder eller muskler.

A & A Naprapat-Hälsan
Varmfrontsgatan 29
128 34 Skarpnäck

Annons:

Pris för naprapat i Skarpnäck

Det är alltid svårt att det ett exakt pris för vad det kostar att besöka en naprapat i Skarpnäck, det beror på vilket typ av naprapatisk behandling i Skarpnäck som du väljer. I genomsnitt kan du räkna med naprapat pris i Skarpnäck på mellan 650 - 800 kronor. För aktuella priser och utbud av tjänster hos våra naprapater i Skarpnäck rekommenderar vi att du kontaktar dom för aktuella uppgifter.

Naprapatfakta om orten Skarpnäck

I Skarpnäck finns det som numera bekant minst en verksam naprapat och nedanför hittar du en del generell information om Skarpnäck.

Skarpnäcks gård är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Stadsdelen gränsar till Flaten, Orhem, Sköndal, Gubbängen, Gamla Enskede, Enskededalen, Kärrtorp, Bagarmossen samt till Älta i Nacka kommun. Antalet invånare uppgår till cirka 11 000. Stadsdelen bildades 1963 av de tidigare stadsdelarna Pungpinan och Skarpnäck.

Yta: 283 hektar
Invånarantal: 11086, år 2010

Här kan du också ta del av mer information om Skarpnäck om du vill veta mer än saker relaterat till naprapater i Skarpnäck.

I Skarpnäck fann vi sammanlagt 1 olika naprapater att välja mellan. Om du ändå inte hittar någon naprapat i Skarpnäck som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra naprapater i Stockholm.