Naprapat i Skogås

Annons:
Bra och erfaren naprapat i Skogås - här guidar vi dig till alla de olika naprapater som är verksamma inom naprapati i Skogås. Om du bor i Skogås och lider av ryggvärk, nackproblem, stela leder eller muskelsmärta i Skogås hittar du här den hjälp du behöver. Sammanlagt har du 1 olika naprapater att välja mellan när du behöver få ta i en naprapat i Skogås som kan bota eller lindra din muskelvärk, ryggsmärta, stela leder eller dina nackproblem.
Annons:

Naprapater i Skogås

Nedan ser du vår kompletta lista över naprapater i Skogås som du kan kontakta om du behöver hjälp med rygg, nacke, leder eller muskler.

MCR Sport & Rehabklinik
Storvretsvägen 64
142 34 Skogås

Annons:

Pris för naprapat i Skogås

Det är alltid svårt att det ett exakt pris för vad det kostar att besöka en naprapat i Skogås, det beror på vilket typ av naprapatisk behandling i Skogås som du väljer. I genomsnitt kan du räkna med naprapat pris i Skogås på mellan 650 - 800 kronor. För aktuella priser och utbud av tjänster hos våra naprapater i Skogås rekommenderar vi att du kontaktar dom för aktuella uppgifter.

Naprapatfakta om orten Skogås

I Skogås finns det som numera bekant minst en verksam naprapat och nedanför hittar du en del generell information om Skogås.

Skogås är en kommundel i Huddinge kommun, Stockholms län vars bebyggelse till större delen ingår i Stockholms tätort. Skogås har en areal på 11,7 km² med 14 006 invånare (31 december 2013). Skogås ligger i Huddinges nordöstra del och gränsar i norr och väster till Trångsund och i öster till sjön Drevviken, där vissa delar av vattenområdet ingår.

Yta: 11,7 hektar
Invånarantal: 13 783, år 2011

Här kan du också ta del av mer information om Skogås om du vill veta mer än saker relaterat till naprapater i Skogås.

I Skogås fann vi sammanlagt 1 olika naprapater att välja mellan. Om du ändå inte hittar någon naprapat i Skogås som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra naprapater i Stockholm.