Naprapat i Södertälje

Annons:
Bra och erfaren naprapat i Södertälje - här guidar vi dig till alla de olika naprapater som är verksamma inom naprapati i Södertälje. Om du bor i Södertälje och lider av ryggvärk, nackproblem, stela leder eller muskelsmärta i Södertälje hittar du här den hjälp du behöver. Sammanlagt har du 4 olika naprapater att välja mellan när du behöver få ta i en naprapat i Södertälje som kan bota eller lindra din muskelvärk, ryggsmärta, stela leder eller dina nackproblem.
Annons:

Naprapater i Södertälje

Nedan ser du vår kompletta lista över naprapater i Södertälje som du kan kontakta om du behöver hjälp med rygg, nacke, leder eller muskler.

Naprapaten Peter Konradsson
Gotthemsvägen 10
151 39 Södertälje


Telge Hälsocenter HB
Kaplansgatan 5
151 72 Södertälje


Södertälje Naprapatmottagning Stig Johansson
Östergatan 6A
152 43 Södertälje


Naprapat Per Abrahamsson
Bränningestrandsvägen 79
151 39 Södertälje

Annons:

Pris för naprapat i Södertälje

Det är alltid svårt att det ett exakt pris för vad det kostar att besöka en naprapat i Södertälje, det beror på vilket typ av naprapatisk behandling i Södertälje som du väljer. I genomsnitt kan du räkna med naprapat pris i Södertälje på mellan 650 - 800 kronor. För aktuella priser och utbud av tjänster hos våra naprapater i Södertälje rekommenderar vi att du kontaktar dom för aktuella uppgifter.

Naprapatfakta om orten Södertälje

I Södertälje finns det som numera bekant minst en verksam naprapat och nedanför hittar du en del generell information om Södertälje.

Södertälje är en tätort i landskapet Södermanland, Stockholms län och centralort i Södertälje kommun. Första gången Södertälje omnämndes i de historiska källorna var år 1070 av Adam av Bremen då han i sitt verk Gesta Hammaburgensis Ecclesiae pontificum omnämner platsen i en beskrivning av vägen mellan Skara och Birka.

Yta: 2 584,45 hektar
Invånarantal: 64 619, år 2010

Här kan du också ta del av mer information om Södertälje om du vill veta mer än saker relaterat till naprapater i Södertälje.

I Södertälje fann vi sammanlagt 4 olika naprapater att välja mellan. Om du ändå inte hittar någon naprapat i Södertälje som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra naprapater i Stockholm.