Naprapat i Sollentuna

Annons:
Bra och erfaren naprapat i Sollentuna - här guidar vi dig till alla de olika naprapater som är verksamma inom naprapati i Sollentuna. Om du bor i Sollentuna och lider av ryggvärk, nackproblem, stela leder eller muskelsmärta i Sollentuna hittar du här den hjälp du behöver. Sammanlagt har du 6 olika naprapater att välja mellan när du behöver få ta i en naprapat i Sollentuna som kan bota eller lindra din muskelvärk, ryggsmärta, stela leder eller dina nackproblem.
Annons:

Naprapater i Sollentuna

Nedan ser du vår kompletta lista över naprapater i Sollentuna som du kan kontakta om du behöver hjälp med rygg, nacke, leder eller muskler.

Naprapathälsan i Sollentuna AB
Turebergsleden 107
191 48 Sollentuna


Edsvikens Naprapati & Friskvård
Utsiktsvägen 1B
191 35 Sollentuna


Fysio2
Tingsvägen 19
191 61 Sollentuna


Napraform
Stupvägen 1
191 42 Sollentuna


ANNAs Rehab
Sollentunavägen 60A
191 40 Sollentuna


Nordiska Hälsogruppen Leg. Naprapat
Stubbhagsvägen 2
192 51 Sollentuna

Annons:

Pris för naprapat i Sollentuna

Det är alltid svårt att det ett exakt pris för vad det kostar att besöka en naprapat i Sollentuna, det beror på vilket typ av naprapatisk behandling i Sollentuna som du väljer. I genomsnitt kan du räkna med naprapat pris i Sollentuna på mellan 650 - 800 kronor. För aktuella priser och utbud av tjänster hos våra naprapater i Sollentuna rekommenderar vi att du kontaktar dom för aktuella uppgifter.

Naprapatfakta om orten Sollentuna

I Sollentuna finns det som numera bekant minst en verksam naprapat och nedanför hittar du en del generell information om Sollentuna.

Sollentuna kommun är en kommun i Stockholms län. Kommunförvaltningen är belägen i Tureberg (en del av tätorten Stockholm). Kommunens område motsvarar huvuddelen av Sollentuna socken och en mindre del av Spånga socken där Sollentuna och Spånga landskommuner bildades vid kommunreformen 1862.

Yta: 55,83 km2
Invånarantal: 70 251, år 2015

Här kan du också ta del av mer information om Sollentuna om du vill veta mer än saker relaterat till naprapater i Sollentuna.

I Sollentuna fann vi sammanlagt 6 olika naprapater att välja mellan. Om du ändå inte hittar någon naprapat i Sollentuna som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra naprapater i Stockholm.