Naprapat i Stenhamra

Annons:
Bra och erfaren naprapat i Stenhamra - här guidar vi dig till alla de olika naprapater som är verksamma inom naprapati i Stenhamra. Om du bor i Stenhamra och lider av ryggvärk, nackproblem, stela leder eller muskelsmärta i Stenhamra hittar du här den hjälp du behöver. Sammanlagt har du 2 olika naprapater att välja mellan när du behöver få ta i en naprapat i Stenhamra som kan bota eller lindra din muskelvärk, ryggsmärta, stela leder eller dina nackproblem.
Annons:

Naprapater i Stenhamra

Nedan ser du vår kompletta lista över naprapater i Stenhamra som du kan kontakta om du behöver hjälp med rygg, nacke, leder eller muskler.

Medarbetarna Naprapaterna AB
Klubbstigen 7
179 61 Stenhamra


Åbergs Ryggklinik, Anna
Apelvägen 15
179 63 Stenhamra

Annons:

Pris för naprapat i Stenhamra

Det är alltid svårt att det ett exakt pris för vad det kostar att besöka en naprapat i Stenhamra, det beror på vilket typ av naprapatisk behandling i Stenhamra som du väljer. I genomsnitt kan du räkna med naprapat pris i Stenhamra på mellan 650 - 800 kronor. För aktuella priser och utbud av tjänster hos våra naprapater i Stenhamra rekommenderar vi att du kontaktar dom för aktuella uppgifter.

Naprapatfakta om orten Stenhamra

I Stenhamra finns det som numera bekant minst en verksam naprapat och nedanför hittar du en del generell information om Stenhamra.

Stenhamra är en tätort i Ekerö kommun i Stockholms län på västra sidan av ön Färingsö i Mälaren. Mest känd är orten för sitt nedlagda stenbrott från 1800-talet med tillhörande brukssamhälle. I det nedlagda stenbrottet i gamla Stenhamra har en stor del av Stockholms gat- och kantsten brutits.

Yta: 290,85 hektar
Invånarantal: 3 336, år 2010

Här kan du också ta del av mer information om Stenhamra om du vill veta mer än saker relaterat till naprapater i Stenhamra.

I Stenhamra fann vi sammanlagt 2 olika naprapater att välja mellan. Om du ändå inte hittar någon naprapat i Stenhamra som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra naprapater i Stockholm.