Naprapat i Tumba

Annons:
Bra och erfaren naprapat i Tumba - här guidar vi dig till alla de olika naprapater som är verksamma inom naprapati i Tumba. Om du bor i Tumba och lider av ryggvärk, nackproblem, stela leder eller muskelsmärta i Tumba hittar du här den hjälp du behöver. Sammanlagt har du 1 olika naprapater att välja mellan när du behöver få ta i en naprapat i Tumba som kan bota eller lindra din muskelvärk, ryggsmärta, stela leder eller dina nackproblem.
Annons:

Naprapater i Tumba

Nedan ser du vår kompletta lista över naprapater i Tumba som du kan kontakta om du behöver hjälp med rygg, nacke, leder eller muskler.

Agilokliniken Tumba
Grödingevägen 13
147 30 Tumba

Annons:

Pris för naprapat i Tumba

Det är alltid svårt att det ett exakt pris för vad det kostar att besöka en naprapat i Tumba, det beror på vilket typ av naprapatisk behandling i Tumba som du väljer. I genomsnitt kan du räkna med naprapat pris i Tumba på mellan 650 - 800 kronor. För aktuella priser och utbud av tjänster hos våra naprapater i Tumba rekommenderar vi att du kontaktar dom för aktuella uppgifter.

Naprapatfakta om orten Tumba

I Tumba finns det som numera bekant minst en verksam naprapat och nedanför hittar du en del generell information om Tumba.

Tumba är en kommungränsöverskridande tätort, huvudsakligen belägen i Botkyrka kommun i Stockholms län men även innefattande en del av Salems kommun. Botkyrkadelen av tätorten utgör centralort i Botkyrka kommun och Salemdelen utgörs av kommundelarna Rönninge och Salem.

Yta: 1 773,53 ha
Invånarantal: 37 852, år 2010

Här kan du också ta del av mer information om Tumba om du vill veta mer än saker relaterat till naprapater i Tumba.

I Tumba fann vi sammanlagt 1 olika naprapater att välja mellan. Om du ändå inte hittar någon naprapat i Tumba som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra naprapater i Stockholm.