Naprapat i Upplands Väsby

Annons:
Bra och erfaren naprapat i Upplands Väsby - här guidar vi dig till alla de olika naprapater som är verksamma inom naprapati i Upplands Väsby. Om du bor i Upplands Väsby och lider av ryggvärk, nackproblem, stela leder eller muskelsmärta i Upplands Väsby hittar du här den hjälp du behöver. Sammanlagt har du 1 olika naprapater att välja mellan när du behöver få ta i en naprapat i Upplands Väsby som kan bota eller lindra din muskelvärk, ryggsmärta, stela leder eller dina nackproblem.
Annons:

Naprapater i Upplands Väsby

Nedan ser du vår kompletta lista över naprapater i Upplands Väsby som du kan kontakta om du behöver hjälp med rygg, nacke, leder eller muskler.

Aktiv Rehab
Kanalvägen 3A
194 61 Upplands Väsby

Annons:

Pris för naprapat i Upplands Väsby

Det är alltid svårt att det ett exakt pris för vad det kostar att besöka en naprapat i Upplands Väsby, det beror på vilket typ av naprapatisk behandling i Upplands Väsby som du väljer. I genomsnitt kan du räkna med naprapat pris i Upplands Väsby på mellan 650 - 800 kronor. För aktuella priser och utbud av tjänster hos våra naprapater i Upplands Väsby rekommenderar vi att du kontaktar dom för aktuella uppgifter.

Naprapatfakta om orten Upplands Väsby

I Upplands Väsby finns det som numera bekant minst en verksam naprapat och nedanför hittar du en del generell information om Upplands Väsby.

Upplands Väsby är en tätort som är centralort i Upplands Väsby kommun i Stockholms län. Upplands Väsby är Sveriges 27:e största tätort med 37 594 invånare (2010). Europaväg 4 och Ostkustbanan går genom orten. Upplands Väsby har en lång historia med tydliga spår av bebyggelse redan från förkristen tid på ett flertal ställen.

Yta: 1 416,82 hektar
Invånarantal: 41 816, år 2014

Här kan du också ta del av mer information om Upplands Väsby om du vill veta mer än saker relaterat till naprapater i Upplands Väsby.

I Upplands Väsby fann vi sammanlagt 1 olika naprapater att välja mellan. Om du ändå inte hittar någon naprapat i Upplands Väsby som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra naprapater i Stockholm.