Naprapat i Vallentuna

Annons:
Bra och erfaren naprapat i Vallentuna - här guidar vi dig till alla de olika naprapater som är verksamma inom naprapati i Vallentuna. Om du bor i Vallentuna och lider av ryggvärk, nackproblem, stela leder eller muskelsmärta i Vallentuna hittar du här den hjälp du behöver. Sammanlagt har du 3 olika naprapater att välja mellan när du behöver få ta i en naprapat i Vallentuna som kan bota eller lindra din muskelvärk, ryggsmärta, stela leder eller dina nackproblem.
Annons:

Naprapater i Vallentuna

Nedan ser du vår kompletta lista över naprapater i Vallentuna som du kan kontakta om du behöver hjälp med rygg, nacke, leder eller muskler.

Rehabteamet AB
Tellusvägen 43
186 36 Vallentuna


Active Gym Rygg & Ledspecialisterna
Centrumpassagen 10
186 31 Vallentuna


Thomas Pelz Rygg o Ledklinik AB
Fabriksvägen 1
186 32 Vallentuna

Annons:

Pris för naprapat i Vallentuna

Det är alltid svårt att det ett exakt pris för vad det kostar att besöka en naprapat i Vallentuna, det beror på vilket typ av naprapatisk behandling i Vallentuna som du väljer. I genomsnitt kan du räkna med naprapat pris i Vallentuna på mellan 650 - 800 kronor. För aktuella priser och utbud av tjänster hos våra naprapater i Vallentuna rekommenderar vi att du kontaktar dom för aktuella uppgifter.

Naprapatfakta om orten Vallentuna

I Vallentuna finns det som numera bekant minst en verksam naprapat och nedanför hittar du en del generell information om Vallentuna.

Vallentuna är en kommungränsöverskridande tätort, huvudsakligen belägen i Vallentuna kommun i Stockholms län men även innefattande Täby kyrkby i Täby kommun. Vallentunadelen av tätorten utgör centralort i Vallentuna kommun.

Yta: 1 595,50 ha
Invånarantal: 29 519, år 2010

Här kan du också ta del av mer information om Vallentuna om du vill veta mer än saker relaterat till naprapater i Vallentuna.

I Vallentuna fann vi sammanlagt 3 olika naprapater att välja mellan. Om du ändå inte hittar någon naprapat i Vallentuna som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra naprapater i Stockholm.