Naprapat i Vällingby

Annons:
Bra och erfaren naprapat i Vällingby - här guidar vi dig till alla de olika naprapater som är verksamma inom naprapati i Vällingby. Om du bor i Vällingby och lider av ryggvärk, nackproblem, stela leder eller muskelsmärta i Vällingby hittar du här den hjälp du behöver. Sammanlagt har du 3 olika naprapater att välja mellan när du behöver få ta i en naprapat i Vällingby som kan bota eller lindra din muskelvärk, ryggsmärta, stela leder eller dina nackproblem.
Annons:

Naprapater i Vällingby

Nedan ser du vår kompletta lista över naprapater i Vällingby som du kan kontakta om du behöver hjälp med rygg, nacke, leder eller muskler.

Vällingby Läkarhus
Indalsbacken 1
162 68 Vällingby


Leg Naprapat Celine Cotteverte
Björnskogsgränd 203
162 46 Vällingby


Vällingby Ögonklinik
Ångermannagatan 166
162 65 Vällingby

Annons:

Pris för naprapat i Vällingby

Det är alltid svårt att det ett exakt pris för vad det kostar att besöka en naprapat i Vällingby, det beror på vilket typ av naprapatisk behandling i Vällingby som du väljer. I genomsnitt kan du räkna med naprapat pris i Vällingby på mellan 650 - 800 kronor. För aktuella priser och utbud av tjänster hos våra naprapater i Vällingby rekommenderar vi att du kontaktar dom för aktuella uppgifter.

Naprapatfakta om orten Vällingby

I Vällingby finns det som numera bekant minst en verksam naprapat och nedanför hittar du en del generell information om Vällingby.

Vällingby är en stadsdel i Västerort inom Stockholms kommun med 71 768 invånare (2011). Stadsdelen ingår i Hässelby-Vällingby stadsdelsområde och Vällingby församling. Området där Vällingby i dag ligger är ett mycket gammalt kulturlandskap och människor har bott här åtminstone sedan järnåldern.

Yta:
Invånarantal: 71 768, år 2011

Här kan du också ta del av mer information om Vällingby om du vill veta mer än saker relaterat till naprapater i Vällingby.

I Vällingby fann vi sammanlagt 3 olika naprapater att välja mellan. Om du ändå inte hittar någon naprapat i Vällingby som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra naprapater i Stockholm.