Naprapat i Vaxholm

Annons:
Bra och erfaren naprapat i Vaxholm - här guidar vi dig till alla de olika naprapater som är verksamma inom naprapati i Vaxholm. Om du bor i Vaxholm och lider av ryggvärk, nackproblem, stela leder eller muskelsmärta i Vaxholm hittar du här den hjälp du behöver. Sammanlagt har du 3 olika naprapater att välja mellan när du behöver få ta i en naprapat i Vaxholm som kan bota eller lindra din muskelvärk, ryggsmärta, stela leder eller dina nackproblem.
Annons:

Naprapater i Vaxholm

Nedan ser du vår kompletta lista över naprapater i Vaxholm som du kan kontakta om du behöver hjälp med rygg, nacke, leder eller muskler.

Craméus Hälsa
Hamngatan 27
185 32 Vaxholm


Naprapat Anita Norberg
Lotsgatan 4
185 32 Vaxholm


Rygginstitutet AB, Sverige Ryggcentrum
Ladvik
185 93 Vaxholm

Annons:

Pris för naprapat i Vaxholm

Det är alltid svårt att det ett exakt pris för vad det kostar att besöka en naprapat i Vaxholm, det beror på vilket typ av naprapatisk behandling i Vaxholm som du väljer. I genomsnitt kan du räkna med naprapat pris i Vaxholm på mellan 650 - 800 kronor. För aktuella priser och utbud av tjänster hos våra naprapater i Vaxholm rekommenderar vi att du kontaktar dom för aktuella uppgifter.

Naprapatfakta om orten Vaxholm

I Vaxholm finns det som numera bekant minst en verksam naprapat och nedanför hittar du en del generell information om Vaxholm.

Vaxholm är en tätort i Uppland och centralort i Vaxholms kommun, Stockholms län, belägen på Vaxön. Namnet är troligen taget från öns namn, Vaxön som skrevs Vaxö 1335.

Yta: 163,97 hektar
Invånarantal: 4 857, år 2010

Här kan du också ta del av mer information om Vaxholm om du vill veta mer än saker relaterat till naprapater i Vaxholm.

I Vaxholm fann vi sammanlagt 3 olika naprapater att välja mellan. Om du ändå inte hittar någon naprapat i Vaxholm som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra naprapater i Stockholm.