Naprapat i Enköping

Annons:
Bra och erfaren naprapat i Enköping - här guidar vi dig till alla de olika naprapater som är verksamma inom naprapati i Enköping. Om du bor i Enköping och lider av ryggvärk, nackproblem, stela leder eller muskelsmärta i Enköping hittar du här den hjälp du behöver. Sammanlagt har du 2 olika naprapater att välja mellan när du behöver få ta i en naprapat i Enköping som kan bota eller lindra din muskelvärk, ryggsmärta, stela leder eller dina nackproblem.
Annons:

Naprapater i Enköping

Nedan ser du vår kompletta lista över naprapater i Enköping som du kan kontakta om du behöver hjälp med rygg, nacke, leder eller muskler.

Friskvårdarna i Enköping AB
Eriksgatan 39
749 35 Enköping


Ryggpraktiken
Gesällgatan 15
745 39 Enköping

Annons:

Pris för naprapat i Enköping

Det är alltid svårt att det ett exakt pris för vad det kostar att besöka en naprapat i Enköping, det beror på vilket typ av naprapatisk behandling i Enköping som du väljer. I genomsnitt kan du räkna med naprapat pris i Enköping på mellan 650 - 800 kronor. För aktuella priser och utbud av tjänster hos våra naprapater i Enköping rekommenderar vi att du kontaktar dom för aktuella uppgifter.

Naprapatfakta om orten Enköping

I Enköping finns det som numera bekant minst en verksam naprapat och nedanför hittar du en del generell information om Enköping.

Enköping är en tätort i Uppland och centralort i Enköpings kommun, Uppsala län. Enköping är beläget vid motorvägen E18 och Mälarbanan vid Mälarens norra strand. Enköpingsån rinner genom orten. Enköpings slogan Sveriges närmaste stad myntades 1965 av reklamchef vid Bahco, Bertil Danielsson.

Yta: 1 066,70 hektar
Invånarantal: 21121, år 2010

Här kan du också ta del av mer information om Enköping om du vill veta mer än saker relaterat till naprapater i Enköping.

I Enköping fann vi sammanlagt 2 olika naprapater att välja mellan. Om du ändå inte hittar någon naprapat i Enköping som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra naprapater i Uppsala.