Naprapat i Knivsta

Annons:
Bra och erfaren naprapat i Knivsta - här guidar vi dig till alla de olika naprapater som är verksamma inom naprapati i Knivsta. Om du bor i Knivsta och lider av ryggvärk, nackproblem, stela leder eller muskelsmärta i Knivsta hittar du här den hjälp du behöver. Sammanlagt har du 1 olika naprapater att välja mellan när du behöver få ta i en naprapat i Knivsta som kan bota eller lindra din muskelvärk, ryggsmärta, stela leder eller dina nackproblem.
Annons:

Naprapater i Knivsta

Nedan ser du vår kompletta lista över naprapater i Knivsta som du kan kontakta om du behöver hjälp med rygg, nacke, leder eller muskler.

Naprapat Joachim Kjellberg
Forsbyvägen 12
741 40 Knivsta

Annons:

Pris för naprapat i Knivsta

Det är alltid svårt att det ett exakt pris för vad det kostar att besöka en naprapat i Knivsta, det beror på vilket typ av naprapatisk behandling i Knivsta som du väljer. I genomsnitt kan du räkna med naprapat pris i Knivsta på mellan 650 - 800 kronor. För aktuella priser och utbud av tjänster hos våra naprapater i Knivsta rekommenderar vi att du kontaktar dom för aktuella uppgifter.

Naprapatfakta om orten Knivsta

I Knivsta finns det som numera bekant minst en verksam naprapat och nedanför hittar du en del generell information om Knivsta.

Knivsta är en tätort i Uppland och centralort i Knivsta kommun i Uppsala län. Orten ligger vid järnvägen Ostkustbanan 48 km norr om Stockholm och 19 km söder om Uppsala, ett par kilometer väster om motorvägen E4 vid sjön Valloxen.

Yta: 420,65 hektar
Invånarantal: 7081, år 2010

Här kan du också ta del av mer information om Knivsta om du vill veta mer än saker relaterat till naprapater i Knivsta.

I Knivsta fann vi sammanlagt 1 olika naprapater att välja mellan. Om du ändå inte hittar någon naprapat i Knivsta som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra naprapater i Uppsala.