Naprapat i Östhammar

Annons:
Bra och erfaren naprapat i Östhammar - här guidar vi dig till alla de olika naprapater som är verksamma inom naprapati i Östhammar. Om du bor i Östhammar och lider av ryggvärk, nackproblem, stela leder eller muskelsmärta i Östhammar hittar du här den hjälp du behöver. Sammanlagt har du 1 olika naprapater att välja mellan när du behöver få ta i en naprapat i Östhammar som kan bota eller lindra din muskelvärk, ryggsmärta, stela leder eller dina nackproblem.
Annons:

Naprapater i Östhammar

Nedan ser du vår kompletta lista över naprapater i Östhammar som du kan kontakta om du behöver hjälp med rygg, nacke, leder eller muskler.

Roslagsnaprapaten Per Gille
Albrektsgatan 8
742 32 östhammar

Annons:

Pris för naprapat i Östhammar

Det är alltid svårt att det ett exakt pris för vad det kostar att besöka en naprapat i Östhammar, det beror på vilket typ av naprapatisk behandling i Östhammar som du väljer. I genomsnitt kan du räkna med naprapat pris i Östhammar på mellan 650 - 800 kronor. För aktuella priser och utbud av tjänster hos våra naprapater i Östhammar rekommenderar vi att du kontaktar dom för aktuella uppgifter.

Naprapatfakta om orten Östhammar

I Östhammar finns det som numera bekant minst en verksam naprapat och nedanför hittar du en del generell information om Östhammar.

Östhammar är en tätort i Uppland samt centralort i Östhammars kommun, Uppsala län. Befolkningen uppgår till cirka 4 500 personer. Staden är belägen mellan Östhammarsfjärden i öster och riksväg 76 i väster.

Yta: 376,42 hektar
Invånarantal: 4534, år 2010

Här kan du också ta del av mer information om Östhammar om du vill veta mer än saker relaterat till naprapater i Östhammar.

I Östhammar fann vi sammanlagt 1 olika naprapater att välja mellan. Om du ändå inte hittar någon naprapat i Östhammar som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra naprapater i Uppsala.