Naprapat i Tärnsjö

Annons:
Bra och erfaren naprapat i Tärnsjö - här guidar vi dig till alla de olika naprapater som är verksamma inom naprapati i Tärnsjö. Om du bor i Tärnsjö och lider av ryggvärk, nackproblem, stela leder eller muskelsmärta i Tärnsjö hittar du här den hjälp du behöver. Sammanlagt har du 1 olika naprapater att välja mellan när du behöver få ta i en naprapat i Tärnsjö som kan bota eller lindra din muskelvärk, ryggsmärta, stela leder eller dina nackproblem.
Annons:

Naprapater i Tärnsjö

Nedan ser du vår kompletta lista över naprapater i Tärnsjö som du kan kontakta om du behöver hjälp med rygg, nacke, leder eller muskler.

Tärnsjö Alternativmedicinska Klinik
Kapellvägen 27
740 45 Tärnsjö

Annons:

Pris för naprapat i Tärnsjö

Det är alltid svårt att det ett exakt pris för vad det kostar att besöka en naprapat i Tärnsjö, det beror på vilket typ av naprapatisk behandling i Tärnsjö som du väljer. I genomsnitt kan du räkna med naprapat pris i Tärnsjö på mellan 650 - 800 kronor. För aktuella priser och utbud av tjänster hos våra naprapater i Tärnsjö rekommenderar vi att du kontaktar dom för aktuella uppgifter.

Naprapatfakta om orten Tärnsjö

I Tärnsjö finns det som numera bekant minst en verksam naprapat och nedanför hittar du en del generell information om Tärnsjö.

Tärnsjö är en tätort i Heby kommun och kyrkby i Nora socken, Uppsala län. Tärnsjö ligger vid Riksväg 56 mellan Heby och Hedesunda, och gränsar till Dalälven med Färnebofjärden i väster och Hedesundafjärdarna i norr.

Yta: 189,21 hektar
Invånarantal: 1221, år 2010

Här kan du också ta del av mer information om Tärnsjö om du vill veta mer än saker relaterat till naprapater i Tärnsjö.

I Tärnsjö fann vi sammanlagt 1 olika naprapater att välja mellan. Om du ändå inte hittar någon naprapat i Tärnsjö som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra naprapater i Uppsala.