Naprapat i Tierp

Annons:
Bra och erfaren naprapat i Tierp - här guidar vi dig till alla de olika naprapater som är verksamma inom naprapati i Tierp. Om du bor i Tierp och lider av ryggvärk, nackproblem, stela leder eller muskelsmärta i Tierp hittar du här den hjälp du behöver. Sammanlagt har du 1 olika naprapater att välja mellan när du behöver få ta i en naprapat i Tierp som kan bota eller lindra din muskelvärk, ryggsmärta, stela leder eller dina nackproblem.
Annons:

Naprapater i Tierp

Nedan ser du vår kompletta lista över naprapater i Tierp som du kan kontakta om du behöver hjälp med rygg, nacke, leder eller muskler.

Naprapatakuten i Tierp
Rådhusallén 21A
815 38 Tierp

Annons:

Pris för naprapat i Tierp

Det är alltid svårt att det ett exakt pris för vad det kostar att besöka en naprapat i Tierp, det beror på vilket typ av naprapatisk behandling i Tierp som du väljer. I genomsnitt kan du räkna med naprapat pris i Tierp på mellan 650 - 800 kronor. För aktuella priser och utbud av tjänster hos våra naprapater i Tierp rekommenderar vi att du kontaktar dom för aktuella uppgifter.

Naprapatfakta om orten Tierp

I Tierp finns det som numera bekant minst en verksam naprapat och nedanför hittar du en del generell information om Tierp.

Tierp är en tätort i norra Uppland och centralort i Tierps kommun, Uppsala län. Den ligger mellan Uppsala i söder och Gävle i norr. Tierp växte fram som ett stationssamhälle efter att järnvägsstationen och Ostkustbanan invigts 1874.

Yta: 411 hektar
Invånarantal: 5587, år 2010

Här kan du också ta del av mer information om Tierp om du vill veta mer än saker relaterat till naprapater i Tierp.

I Tierp fann vi sammanlagt 1 olika naprapater att välja mellan. Om du ändå inte hittar någon naprapat i Tierp som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra naprapater i Uppsala.