Naprapat i Karlskoga

Annons:
Bra och erfaren naprapat i Karlskoga - här guidar vi dig till alla de olika naprapater som är verksamma inom naprapati i Karlskoga. Om du bor i Karlskoga och lider av ryggvärk, nackproblem, stela leder eller muskelsmärta i Karlskoga hittar du här den hjälp du behöver. Sammanlagt har du 1 olika naprapater att välja mellan när du behöver få ta i en naprapat i Karlskoga som kan bota eller lindra din muskelvärk, ryggsmärta, stela leder eller dina nackproblem.
Annons:

Naprapater i Karlskoga

Nedan ser du vår kompletta lista över naprapater i Karlskoga som du kan kontakta om du behöver hjälp med rygg, nacke, leder eller muskler.

Valfridsson Kajsa Leg. naprapat
Kyrkogårdsgatan
691 33 Karlskoga

Annons:

Pris för naprapat i Karlskoga

Det är alltid svårt att det ett exakt pris för vad det kostar att besöka en naprapat i Karlskoga, det beror på vilket typ av naprapatisk behandling i Karlskoga som du väljer. I genomsnitt kan du räkna med naprapat pris i Karlskoga på mellan 650 - 800 kronor. För aktuella priser och utbud av tjänster hos våra naprapater i Karlskoga rekommenderar vi att du kontaktar dom för aktuella uppgifter.

Naprapatfakta om orten Karlskoga

I Karlskoga finns det som numera bekant minst en verksam naprapat och nedanför hittar du en del generell information om Karlskoga.

Karlskoga är centralort i Karlskoga kommun. Namnet kommer från att kung Karl IX såg det som sina hertigliga skogar, Karls skogar. Karlskoga är med cirka 27 084 invånare både landskapet Värmlands och Örebro läns näst största tätort. Karlskoga är kommunens enda tätort och ligger utefter sjön Möckelns norra strand.

Yta: 2 732,53 hektar
Invånarantal: 27084, år 2010

Här kan du också ta del av mer information om Karlskoga om du vill veta mer än saker relaterat till naprapater i Karlskoga.

I Karlskoga fann vi sammanlagt 1 olika naprapater att välja mellan. Om du ändå inte hittar någon naprapat i Karlskoga som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra naprapater i Värmland.