Naprapat i Karlstad

Annons:
Bra och erfaren naprapat i Karlstad - här guidar vi dig till alla de olika naprapater som är verksamma inom naprapati i Karlstad. Om du bor i Karlstad och lider av ryggvärk, nackproblem, stela leder eller muskelsmärta i Karlstad hittar du här den hjälp du behöver. Sammanlagt har du 2 olika naprapater att välja mellan när du behöver få ta i en naprapat i Karlstad som kan bota eller lindra din muskelvärk, ryggsmärta, stela leder eller dina nackproblem.
Annons:

Naprapater i Karlstad

Nedan ser du vår kompletta lista över naprapater i Karlstad som du kan kontakta om du behöver hjälp med rygg, nacke, leder eller muskler.

Tingvalla Naprapatklinik
Västra Torggatan 15
652 24 Karlstad


Naprapathälsan
Våxnäsgatan 10
653 40 Karlstad

Annons:

Pris för naprapat i Karlstad

Det är alltid svårt att det ett exakt pris för vad det kostar att besöka en naprapat i Karlstad, det beror på vilket typ av naprapatisk behandling i Karlstad som du väljer. I genomsnitt kan du räkna med naprapat pris i Karlstad på mellan 650 - 800 kronor. För aktuella priser och utbud av tjänster hos våra naprapater i Karlstad rekommenderar vi att du kontaktar dom för aktuella uppgifter.

Naprapatfakta om orten Karlstad

I Karlstad finns det som numera bekant minst en verksam naprapat och nedanför hittar du en del generell information om Karlstad.

Karlstad, i äldre tid stavat Carlstad, är en tätort i Värmland, belägen vid Vänerns norra strand. Karlstad är centralort för Karlstads kommun, residensstad för Värmlands län och stiftsstad för Karlstads stift samt sedan 1999 universitetsstad. Karlstad är Sveriges 17:e största tätort.

Yta: 3 030,63 hektar
Invånarantal: 61685, år 2010

Här kan du också ta del av mer information om Karlstad om du vill veta mer än saker relaterat till naprapater i Karlstad.

I Karlstad fann vi sammanlagt 2 olika naprapater att välja mellan. Om du ändå inte hittar någon naprapat i Karlstad som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra naprapater i Värmland.