Naprapat i Lycksele

Annons:
Bra och erfaren naprapat i Lycksele - här guidar vi dig till alla de olika naprapater som är verksamma inom naprapati i Lycksele. Om du bor i Lycksele och lider av ryggvärk, nackproblem, stela leder eller muskelsmärta i Lycksele hittar du här den hjälp du behöver. Sammanlagt har du 1 olika naprapater att välja mellan när du behöver få ta i en naprapat i Lycksele som kan bota eller lindra din muskelvärk, ryggsmärta, stela leder eller dina nackproblem.
Annons:

Naprapater i Lycksele

Nedan ser du vår kompletta lista över naprapater i Lycksele som du kan kontakta om du behöver hjälp med rygg, nacke, leder eller muskler.

Lycksele Naprapatklinik
Storgatan 47
921 32 Lycksele

Annons:

Pris för naprapat i Lycksele

Det är alltid svårt att det ett exakt pris för vad det kostar att besöka en naprapat i Lycksele, det beror på vilket typ av naprapatisk behandling i Lycksele som du väljer. I genomsnitt kan du räkna med naprapat pris i Lycksele på mellan 650 - 800 kronor. För aktuella priser och utbud av tjänster hos våra naprapater i Lycksele rekommenderar vi att du kontaktar dom för aktuella uppgifter.

Naprapatfakta om orten Lycksele

I Lycksele finns det som numera bekant minst en verksam naprapat och nedanför hittar du en del generell information om Lycksele.

Lycksele (sydsamiska Liksjoe, Liksjovvene eller Liksjoene; umesamiska Likssjuo) är en tätort i Lappland och centralort i Lycksele kommun i Västerbottens län. Lycksele är beläget längs järnvägen mellan Hällnäs och Storuman samt Europaväg 12 och turistvägen Blå vägen, och var den första orten i landskapet som fick stadsprivilegier.

Yta: 852,64 hektar
Invånarantal: 8513, år 2010

Här kan du också ta del av mer information om Lycksele om du vill veta mer än saker relaterat till naprapater i Lycksele.

I Lycksele fann vi sammanlagt 1 olika naprapater att välja mellan. Om du ändå inte hittar någon naprapat i Lycksele som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra naprapater i Västerbotten.