Naprapat i Skellefteå

Annons:
Bra och erfaren naprapat i Skellefteå - här guidar vi dig till alla de olika naprapater som är verksamma inom naprapati i Skellefteå. Om du bor i Skellefteå och lider av ryggvärk, nackproblem, stela leder eller muskelsmärta i Skellefteå hittar du här den hjälp du behöver. Sammanlagt har du 5 olika naprapater att välja mellan när du behöver få ta i en naprapat i Skellefteå som kan bota eller lindra din muskelvärk, ryggsmärta, stela leder eller dina nackproblem.
Annons:

Naprapater i Skellefteå

Nedan ser du vår kompletta lista över naprapater i Skellefteå som du kan kontakta om du behöver hjälp med rygg, nacke, leder eller muskler.

Ryggakuten
Trädgårdsgatan 13
931 31 Skellefteå


Skellefteå Naprapatklinik KB
Norrhammargatan 12
931 41 Skellefteå


Martin Burman Leg Naprapat - Naprapatic Klinik
Köpmangatan 16
931 31 Skellefteå


Rehabteamet Skellefteå
Kanalgatan 59
931 32 Skellefteå


Leg Naprapat Robert Svanborg
Släntvägen 7
931 49 Skellefteå

Annons:

Pris för naprapat i Skellefteå

Det är alltid svårt att det ett exakt pris för vad det kostar att besöka en naprapat i Skellefteå, det beror på vilket typ av naprapatisk behandling i Skellefteå som du väljer. I genomsnitt kan du räkna med naprapat pris i Skellefteå på mellan 650 - 800 kronor. För aktuella priser och utbud av tjänster hos våra naprapater i Skellefteå rekommenderar vi att du kontaktar dom för aktuella uppgifter.

Naprapatfakta om orten Skellefteå

I Skellefteå finns det som numera bekant minst en verksam naprapat och nedanför hittar du en del generell information om Skellefteå.

Skellefteå är en tät- samt centralort i Skellefteå kommun, Västerbottens län, belägen cirka 15 km uppströms från Bottenviken och Skelleftehamn, där E4:an möter Skellefteälven. Skellefteå - en ung stad i en gammal bygd - grundades 1845 på initiativ av kyrkoherde Nils Nordlander.

Yta: 2 174,43 hektar
Invånarantal: 32775, år 2010

Här kan du också ta del av mer information om Skellefteå om du vill veta mer än saker relaterat till naprapater i Skellefteå.

I Skellefteå fann vi sammanlagt 5 olika naprapater att välja mellan. Om du ändå inte hittar någon naprapat i Skellefteå som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra naprapater i Västerbotten.