Naprapat i Härnösand

Annons:
Bra och erfaren naprapat i Härnösand - här guidar vi dig till alla de olika naprapater som är verksamma inom naprapati i Härnösand. Om du bor i Härnösand och lider av ryggvärk, nackproblem, stela leder eller muskelsmärta i Härnösand hittar du här den hjälp du behöver. Sammanlagt har du 2 olika naprapater att välja mellan när du behöver få ta i en naprapat i Härnösand som kan bota eller lindra din muskelvärk, ryggsmärta, stela leder eller dina nackproblem.
Annons:

Naprapater i Härnösand

Nedan ser du vår kompletta lista över naprapater i Härnösand som du kan kontakta om du behöver hjälp med rygg, nacke, leder eller muskler.

Härnösands Ryggklinik AB
Storgatan 35
871 30 Härnösand


Naprapat Kina Petré
Trädgårdsgatan 6
871 31 Härnösand

Annons:

Pris för naprapat i Härnösand

Det är alltid svårt att det ett exakt pris för vad det kostar att besöka en naprapat i Härnösand, det beror på vilket typ av naprapatisk behandling i Härnösand som du väljer. I genomsnitt kan du räkna med naprapat pris i Härnösand på mellan 650 - 800 kronor. För aktuella priser och utbud av tjänster hos våra naprapater i Härnösand rekommenderar vi att du kontaktar dom för aktuella uppgifter.

Naprapatfakta om orten Härnösand

I Härnösand finns det som numera bekant minst en verksam naprapat och nedanför hittar du en del generell information om Härnösand.

Härnösand är en tätort i Ångermanland samt centralort i Härnösands kommun, residensstad för Västernorrlands län och stiftsstad i Härnösands stift. Härnösand grundades 1585 av Johan III.

Yta: 1 089,42 hektar
Invånarantal: 17556, år 2010

Här kan du också ta del av mer information om Härnösand om du vill veta mer än saker relaterat till naprapater i Härnösand.

I Härnösand fann vi sammanlagt 2 olika naprapater att välja mellan. Om du ändå inte hittar någon naprapat i Härnösand som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra naprapater i Västernorrland.

Naprapater i Sverige

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta naprapater som erbjuder behandling av rygg, nacke, leder och muskler i Sverige.