Naprapat i Örnsköldsvik

Annons:
Bra och erfaren naprapat i Örnsköldsvik - här guidar vi dig till alla de olika naprapater som är verksamma inom naprapati i Örnsköldsvik. Om du bor i Örnsköldsvik och lider av ryggvärk, nackproblem, stela leder eller muskelsmärta i Örnsköldsvik hittar du här den hjälp du behöver. Sammanlagt har du 3 olika naprapater att välja mellan när du behöver få ta i en naprapat i Örnsköldsvik som kan bota eller lindra din muskelvärk, ryggsmärta, stela leder eller dina nackproblem.
Annons:

Naprapater i Örnsköldsvik

Nedan ser du vår kompletta lista över naprapater i Örnsköldsvik som du kan kontakta om du behöver hjälp med rygg, nacke, leder eller muskler.

Naprapat Per Nylander AB
Villagatan 10
891 37 Örnsköldsvik


RYGG&REHAB
Sjögatan 1L
891 60 Örnsköldsvik


Citykliniken
Skolgatan 12A
891 33 Örnsköldsvik

Annons:

Pris för naprapat i Örnsköldsvik

Det är alltid svårt att det ett exakt pris för vad det kostar att besöka en naprapat i Örnsköldsvik, det beror på vilket typ av naprapatisk behandling i Örnsköldsvik som du väljer. I genomsnitt kan du räkna med naprapat pris i Örnsköldsvik på mellan 650 - 800 kronor. För aktuella priser och utbud av tjänster hos våra naprapater i Örnsköldsvik rekommenderar vi att du kontaktar dom för aktuella uppgifter.

Naprapatfakta om orten Örnsköldsvik

I Örnsköldsvik finns det som numera bekant minst en verksam naprapat och nedanför hittar du en del generell information om Örnsköldsvik.

Örnsköldsvik är en tätort och centralort i Örnsköldsviks kommun i Västernorrlands län, i Nolaskogsområdet i landskapet Ångermanland och ligger vid Moälvens utlopp i Bottenhavet. Örnsköldsvik är en företagstät kommun med många internationella företag, stark företagandetradition och stort utvecklingsfokus.

Yta: 2 440,24 hektar
Invånarantal: 28991, år 2010

Här kan du också ta del av mer information om Örnsköldsvik om du vill veta mer än saker relaterat till naprapater i Örnsköldsvik.

I Örnsköldsvik fann vi sammanlagt 3 olika naprapater att välja mellan. Om du ändå inte hittar någon naprapat i Örnsköldsvik som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra naprapater i Västernorrland.