Naprapat i Sollefteå

Annons:
Bra och erfaren naprapat i Sollefteå - här guidar vi dig till alla de olika naprapater som är verksamma inom naprapati i Sollefteå. Om du bor i Sollefteå och lider av ryggvärk, nackproblem, stela leder eller muskelsmärta i Sollefteå hittar du här den hjälp du behöver. Sammanlagt har du 1 olika naprapater att välja mellan när du behöver få ta i en naprapat i Sollefteå som kan bota eller lindra din muskelvärk, ryggsmärta, stela leder eller dina nackproblem.
Annons:

Naprapater i Sollefteå

Nedan ser du vår kompletta lista över naprapater i Sollefteå som du kan kontakta om du behöver hjälp med rygg, nacke, leder eller muskler.

Naprapat Lars Frestadius
Kungsgatan 7
881 30 Sollefteå

Annons:

Pris för naprapat i Sollefteå

Det är alltid svårt att det ett exakt pris för vad det kostar att besöka en naprapat i Sollefteå, det beror på vilket typ av naprapatisk behandling i Sollefteå som du väljer. I genomsnitt kan du räkna med naprapat pris i Sollefteå på mellan 650 - 800 kronor. För aktuella priser och utbud av tjänster hos våra naprapater i Sollefteå rekommenderar vi att du kontaktar dom för aktuella uppgifter.

Naprapatfakta om orten Sollefteå

I Sollefteå finns det som numera bekant minst en verksam naprapat och nedanför hittar du en del generell information om Sollefteå.

Sollefteå är en tätort i Sollefteå distrikt och Multrå distrikt i Ångermanland och centralort i Sollefteå kommun i Västernorrlands län. Sollefteå kommun är Sveriges näst största vattenkraftsproducent.

Yta: 939,59 hektar
Invånarantal: 8562, år 2010

Här kan du också ta del av mer information om Sollefteå om du vill veta mer än saker relaterat till naprapater i Sollefteå.

I Sollefteå fann vi sammanlagt 1 olika naprapater att välja mellan. Om du ändå inte hittar någon naprapat i Sollefteå som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra naprapater i Västernorrland.