Naprapat i Sundsvall

Annons:
Bra och erfaren naprapat i Sundsvall - här guidar vi dig till alla de olika naprapater som är verksamma inom naprapati i Sundsvall. Om du bor i Sundsvall och lider av ryggvärk, nackproblem, stela leder eller muskelsmärta i Sundsvall hittar du här den hjälp du behöver. Sammanlagt har du 8 olika naprapater att välja mellan när du behöver få ta i en naprapat i Sundsvall som kan bota eller lindra din muskelvärk, ryggsmärta, stela leder eller dina nackproblem.
Annons:

Naprapater i Sundsvall

Nedan ser du vår kompletta lista över naprapater i Sundsvall som du kan kontakta om du behöver hjälp med rygg, nacke, leder eller muskler.

Pär-Gunnar Porshage Medelpads Ryggcentrum
Kyrkogatan 4
852 31 Sundsvall


Teamed i Sundsvall AB
Torggatan 9
852 32 Sundsvall


Johansson Sture, Naprapat
Storgatan 5
852 30 Sundsvall


Axehult Per-Erik Ryggakuten/Cityhälsan
Trädgårdsgatan 38A
852 32 Sundsvall


Andreasson Tony, Naprapati AB
Esplanaden 10
852 32 Sundsvall


Sundsvalls Ryggklinik AB
Strandgatan 8
852 31 Sundsvall


Naprapatkliniken Sundsvall
Storgatan 31
852 30 Sundsvall


Rygginstitutet AB, Sverige
Institutsvägen 8
856 43 Sundsvall

Annons:

Pris för naprapat i Sundsvall

Det är alltid svårt att det ett exakt pris för vad det kostar att besöka en naprapat i Sundsvall, det beror på vilket typ av naprapatisk behandling i Sundsvall som du väljer. I genomsnitt kan du räkna med naprapat pris i Sundsvall på mellan 650 - 800 kronor. För aktuella priser och utbud av tjänster hos våra naprapater i Sundsvall rekommenderar vi att du kontaktar dom för aktuella uppgifter.

Naprapatfakta om orten Sundsvall

I Sundsvall finns det som numera bekant minst en verksam naprapat och nedanför hittar du en del generell information om Sundsvall.

Sundsvall är en tätort som är centralort i Sundsvalls kommun och Västernorrlands län, och utgör Medelpads enda stad. Orten är invånarmässigt Sveriges 21:a och Norrlands tredje största tätort. Näringslivet har historiskt dominerats av skogsindustrin och SCA Graphics Sundsvall AB är fortfarande den största privata arbetsgivaren i kommunen.

Yta: 2 746,20 hektar
Invånarantal: 50712, år 2010

Här kan du också ta del av mer information om Sundsvall om du vill veta mer än saker relaterat till naprapater i Sundsvall.

I Sundsvall fann vi sammanlagt 8 olika naprapater att välja mellan. Om du ändå inte hittar någon naprapat i Sundsvall som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra naprapater i Västernorrland.