Naprapat i Fagersta

Annons:
Bra och erfaren naprapat i Fagersta - här guidar vi dig till alla de olika naprapater som är verksamma inom naprapati i Fagersta. Om du bor i Fagersta och lider av ryggvärk, nackproblem, stela leder eller muskelsmärta i Fagersta hittar du här den hjälp du behöver. Sammanlagt har du 2 olika naprapater att välja mellan när du behöver få ta i en naprapat i Fagersta som kan bota eller lindra din muskelvärk, ryggsmärta, stela leder eller dina nackproblem.
Annons:

Naprapater i Fagersta

Nedan ser du vår kompletta lista över naprapater i Fagersta som du kan kontakta om du behöver hjälp med rygg, nacke, leder eller muskler.

Rygghälsan Rehab
Floravägen 4
737 42 Fagersta


Bergslagens Ortopediska
Västmannavägen 4
737 40 Fagersta

Annons:

Pris för naprapat i Fagersta

Det är alltid svårt att det ett exakt pris för vad det kostar att besöka en naprapat i Fagersta, det beror på vilket typ av naprapatisk behandling i Fagersta som du väljer. I genomsnitt kan du räkna med naprapat pris i Fagersta på mellan 650 - 800 kronor. För aktuella priser och utbud av tjänster hos våra naprapater i Fagersta rekommenderar vi att du kontaktar dom för aktuella uppgifter.

Naprapatfakta om orten Fagersta

I Fagersta finns det som numera bekant minst en verksam naprapat och nedanför hittar du en del generell information om Fagersta.

Fagersta är en tätort i Västmanland och centralort i Fagersta kommun, Västmanlands län. Fagersta ligger cirka 70 km nordväst om Västerås. Orten ligger vid riksvägarna 66 och 68. Vid järnvägsstationen Fagersta C i stadsdelen Västanfors sammanstrålar järnvägslinjerna Ludvika–Västerås och Avesta Krylbo–Örebro.

Yta: 9,47 km2
Invånarantal: 11130, år 2010

Här kan du också ta del av mer information om Fagersta om du vill veta mer än saker relaterat till naprapater i Fagersta.

I Fagersta fann vi sammanlagt 2 olika naprapater att välja mellan. Om du ändå inte hittar någon naprapat i Fagersta som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra naprapater i Västmanland.