Naprapat i Köping

Annons:
Bra och erfaren naprapat i Köping - här guidar vi dig till alla de olika naprapater som är verksamma inom naprapati i Köping. Om du bor i Köping och lider av ryggvärk, nackproblem, stela leder eller muskelsmärta i Köping hittar du här den hjälp du behöver. Sammanlagt har du 1 olika naprapater att välja mellan när du behöver få ta i en naprapat i Köping som kan bota eller lindra din muskelvärk, ryggsmärta, stela leder eller dina nackproblem.
Annons:

Naprapater i Köping

Nedan ser du vår kompletta lista över naprapater i Köping som du kan kontakta om du behöver hjälp med rygg, nacke, leder eller muskler.

Rygghälsan i Köping Naprapat Jenny Georgsson AB
Barnhemsgatan 5
731 32 Köping

Annons:

Pris för naprapat i Köping

Det är alltid svårt att det ett exakt pris för vad det kostar att besöka en naprapat i Köping, det beror på vilket typ av naprapatisk behandling i Köping som du väljer. I genomsnitt kan du räkna med naprapat pris i Köping på mellan 650 - 800 kronor. För aktuella priser och utbud av tjänster hos våra naprapater i Köping rekommenderar vi att du kontaktar dom för aktuella uppgifter.

Naprapatfakta om orten Köping

I Köping finns det som numera bekant minst en verksam naprapat och nedanför hittar du en del generell information om Köping.

Köping är en tätort i Västmanland och centralort i Köpings kommun i Västmanlands län. Orten är belägen vid västra Mälaren. Köping har en insjöhamn. Köping har Sveriges näst största insjöhamn och är ett regionalt centrum. Det finns också en betydande tillverkningsindustri då både Volvo, Sandvik AB och Yara är företag i Köping.

Yta: 11,86 km2
Invånarantal: 17743, år 2010

Här kan du också ta del av mer information om Köping om du vill veta mer än saker relaterat till naprapater i Köping.

I Köping fann vi sammanlagt 1 olika naprapater att välja mellan. Om du ändå inte hittar någon naprapat i Köping som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra naprapater i Västmanland.