Naprapat i Sala

Annons:
Bra och erfaren naprapat i Sala - här guidar vi dig till alla de olika naprapater som är verksamma inom naprapati i Sala. Om du bor i Sala och lider av ryggvärk, nackproblem, stela leder eller muskelsmärta i Sala hittar du här den hjälp du behöver. Sammanlagt har du 2 olika naprapater att välja mellan när du behöver få ta i en naprapat i Sala som kan bota eller lindra din muskelvärk, ryggsmärta, stela leder eller dina nackproblem.
Annons:

Naprapater i Sala

Nedan ser du vår kompletta lista över naprapater i Sala som du kan kontakta om du behöver hjälp med rygg, nacke, leder eller muskler.

Hälsan i Centrum
Norrbygatan 12
733 31 Sala


Sala Naprapatklinik
Norrbygatan 14
733 31 Sala

Annons:

Pris för naprapat i Sala

Det är alltid svårt att det ett exakt pris för vad det kostar att besöka en naprapat i Sala, det beror på vilket typ av naprapatisk behandling i Sala som du väljer. I genomsnitt kan du räkna med naprapat pris i Sala på mellan 650 - 800 kronor. För aktuella priser och utbud av tjänster hos våra naprapater i Sala rekommenderar vi att du kontaktar dom för aktuella uppgifter.

Naprapatfakta om orten Sala

I Sala finns det som numera bekant minst en verksam naprapat och nedanför hittar du en del generell information om Sala.

Sala är en tätort belägen i Västmanland; dock ligger delen öster om Sagån i Uppland. I Sala återfinns Sala silvergruva samt Väsby Kungsgård och Aguélimuseet. Mitt i centrum ligger ett kvadratiskt kullerstenstorg, och några hundra meter därifrån finns Ekeby dammar, som är en del av det vattensystem som skapades till Sala Silvergruva.

Yta: 11,01 km2
Invånarantal: 12289, år 2010

Här kan du också ta del av mer information om Sala om du vill veta mer än saker relaterat till naprapater i Sala.

I Sala fann vi sammanlagt 2 olika naprapater att välja mellan. Om du ändå inte hittar någon naprapat i Sala som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra naprapater i Västmanland.