Naprapat i Västerås

Annons:
Bra och erfaren naprapat i Västerås - här guidar vi dig till alla de olika naprapater som är verksamma inom naprapati i Västerås. Om du bor i Västerås och lider av ryggvärk, nackproblem, stela leder eller muskelsmärta i Västerås hittar du här den hjälp du behöver. Sammanlagt har du 5 olika naprapater att välja mellan när du behöver få ta i en naprapat i Västerås som kan bota eller lindra din muskelvärk, ryggsmärta, stela leder eller dina nackproblem.
Annons:

Naprapater i Västerås

Nedan ser du vår kompletta lista över naprapater i Västerås som du kan kontakta om du behöver hjälp med rygg, nacke, leder eller muskler.

Kopparkliniken
Hylsvägen 2
721 30 Västerås


Leg.Naprapat Roland Anderson
Kaserngatan 30C
723 47 Västerås


Ellefors Claes & Helen
Södra Billstagatan 26
722 40 Västerås


Rygghälsan Rehab, Leg. Naprapat Sonny Berggren
Mileniigatan 1A
724 61 Västerås


Rygg & Idrottsskademottagningen
Kopparbergsvägen 14
722 13 Västerås

Annons:

Pris för naprapat i Västerås

Det är alltid svårt att det ett exakt pris för vad det kostar att besöka en naprapat i Västerås, det beror på vilket typ av naprapatisk behandling i Västerås som du väljer. I genomsnitt kan du räkna med naprapat pris i Västerås på mellan 650 - 800 kronor. För aktuella priser och utbud av tjänster hos våra naprapater i Västerås rekommenderar vi att du kontaktar dom för aktuella uppgifter.

Naprapatfakta om orten Västerås

I Västerås finns det som numera bekant minst en verksam naprapat och nedanför hittar du en del generell information om Västerås.

Västerås är en tätort i Västmanland samt centralort för Västerås kommun, residensstad för Västmanlands län och stiftsstad för Västerås stift. Västerås är Sveriges femte största tätort (2010). Staden ligger vid Mälarens norra strand cirka 10 mil västnordväst om Stockholm.

Yta: 52,9 km2
Invånarantal: 110877, år 2010

Här kan du också ta del av mer information om Västerås om du vill veta mer än saker relaterat till naprapater i Västerås.

I Västerås fann vi sammanlagt 5 olika naprapater att välja mellan. Om du ändå inte hittar någon naprapat i Västerås som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra naprapater i Västmanland.