Naprapat i Alingsås

Annons:
Bra och erfaren naprapat i Alingsås - här guidar vi dig till alla de olika naprapater som är verksamma inom naprapati i Alingsås. Om du bor i Alingsås och lider av ryggvärk, nackproblem, stela leder eller muskelsmärta i Alingsås hittar du här den hjälp du behöver. Sammanlagt har du 1 olika naprapater att välja mellan när du behöver få ta i en naprapat i Alingsås som kan bota eller lindra din muskelvärk, ryggsmärta, stela leder eller dina nackproblem.
Annons:

Naprapater i Alingsås

Nedan ser du vår kompletta lista över naprapater i Alingsås som du kan kontakta om du behöver hjälp med rygg, nacke, leder eller muskler.

Alingsås Naprapatklinik
Kungsgatan 48
441 31 Alingsås

Annons:

Pris för naprapat i Alingsås

Det är alltid svårt att det ett exakt pris för vad det kostar att besöka en naprapat i Alingsås, det beror på vilket typ av naprapatisk behandling i Alingsås som du väljer. I genomsnitt kan du räkna med naprapat pris i Alingsås på mellan 650 - 800 kronor. För aktuella priser och utbud av tjänster hos våra naprapater i Alingsås rekommenderar vi att du kontaktar dom för aktuella uppgifter.

Naprapatfakta om orten Alingsås

I Alingsås finns det som numera bekant minst en verksam naprapat och nedanför hittar du en del generell information om Alingsås.

Alingsås är en tätort i Västergötland i Västra Götalands län. Orten ligger vid sjöarna Mjörn och Gerdsken och genomskärs av Säveån och Gerdska ström (Lillån) och (Färgen) som ligger vid Hjälmared. Alingsås genomkorsas av E20, väg 180 och västra stambanan.

Yta: 1 235,23 hektar
Invånarantal: 24482, år 2010

Här kan du också ta del av mer information om Alingsås om du vill veta mer än saker relaterat till naprapater i Alingsås.

I Alingsås fann vi sammanlagt 1 olika naprapater att välja mellan. Om du ändå inte hittar någon naprapat i Alingsås som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra naprapater i Västra Götaland.