Naprapat i Askim

Annons:
Bra och erfaren naprapat i Askim - här guidar vi dig till alla de olika naprapater som är verksamma inom naprapati i Askim. Om du bor i Askim och lider av ryggvärk, nackproblem, stela leder eller muskelsmärta i Askim hittar du här den hjälp du behöver. Sammanlagt har du 3 olika naprapater att välja mellan när du behöver få ta i en naprapat i Askim som kan bota eller lindra din muskelvärk, ryggsmärta, stela leder eller dina nackproblem.
Annons:

Naprapater i Askim

Nedan ser du vår kompletta lista över naprapater i Askim som du kan kontakta om du behöver hjälp med rygg, nacke, leder eller muskler.

Naprapatkliniken Väst AB
Ekonomivägen 6
436 33 Askim


Linus & Marie Nilsson Leg Naprapater AB
Datavägen 1
436 32 Askim


Aktiv Naprapati
Datavägen 2
436 32 Askim

Annons:

Pris för naprapat i Askim

Det är alltid svårt att det ett exakt pris för vad det kostar att besöka en naprapat i Askim, det beror på vilket typ av naprapatisk behandling i Askim som du väljer. I genomsnitt kan du räkna med naprapat pris i Askim på mellan 650 - 800 kronor. För aktuella priser och utbud av tjänster hos våra naprapater i Askim rekommenderar vi att du kontaktar dom för aktuella uppgifter.

Naprapatfakta om orten Askim

I Askim finns det som numera bekant minst en verksam naprapat och nedanför hittar du en del generell information om Askim.

Askim är en stadsdel och ett primärområde i sydvästra delen av Göteborgs kommun som ingår i stadsdelsnämndsområdet Askim–Frölunda–Högsbo. Dess geografiska omfattning är nästan identisk med Askims församling och den tidigare Askims landskommun och Askims socken. Askim är beläget vid Askimsfjorden, som är en del av Kattegatt.

Yta: 36,4 km2
Invånarantal: 23 375, år 2010

Här kan du också ta del av mer information om Askim om du vill veta mer än saker relaterat till naprapater i Askim.

I Askim fann vi sammanlagt 3 olika naprapater att välja mellan. Om du ändå inte hittar någon naprapat i Askim som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra naprapater i Västra Götaland.