Naprapat i Borås

Annons:
Bra och erfaren naprapat i Borås - här guidar vi dig till alla de olika naprapater som är verksamma inom naprapati i Borås. Om du bor i Borås och lider av ryggvärk, nackproblem, stela leder eller muskelsmärta i Borås hittar du här den hjälp du behöver. Sammanlagt har du 6 olika naprapater att välja mellan när du behöver få ta i en naprapat i Borås som kan bota eller lindra din muskelvärk, ryggsmärta, stela leder eller dina nackproblem.
Annons:

Naprapater i Borås

Nedan ser du vår kompletta lista över naprapater i Borås som du kan kontakta om du behöver hjälp med rygg, nacke, leder eller muskler.

Berglund Andreas
Runebergsgatan 20
504 57 Borås


Citynaprapaten
Österlånggatan 74
503 37 Borås


Magnus Jansson Naprapat
Elinsdalsgatan 12
504 33 Borås


Ryggakuten
Sjunde Villagatan 38
504 54 Borås


aktivERA naprapati
Arlagatan 12
503 36 Borås


DC.Doctor of ChiropracticPeter Björkman
Österlånggatan 63
503 37 Borås

Annons:

Pris för naprapat i Borås

Det är alltid svårt att det ett exakt pris för vad det kostar att besöka en naprapat i Borås, det beror på vilket typ av naprapatisk behandling i Borås som du väljer. I genomsnitt kan du räkna med naprapat pris i Borås på mellan 650 - 800 kronor. För aktuella priser och utbud av tjänster hos våra naprapater i Borås rekommenderar vi att du kontaktar dom för aktuella uppgifter.

Naprapatfakta om orten Borås

I Borås finns det som numera bekant minst en verksam naprapat och nedanför hittar du en del generell information om Borås.

Borås är en tätort i Västergötland och centralort i Borås kommun, Västra Götalands län. Borås är Sveriges 14:e största tätort med 66 273 (2010) av kommunens 108 741 invånare (2015). En staty av stadens grundare, Gustav II Adolf, står på Stora Torget. Staden är centrum i Sjuhäradsbygden.

Yta: 3 139,65 hektar
Invånarantal: 66273, år 2010

Här kan du också ta del av mer information om Borås om du vill veta mer än saker relaterat till naprapater i Borås.

I Borås fann vi sammanlagt 6 olika naprapater att välja mellan. Om du ändå inte hittar någon naprapat i Borås som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra naprapater i Västra Götaland.