Naprapat i Kinna

Annons:
Bra och erfaren naprapat i Kinna - här guidar vi dig till alla de olika naprapater som är verksamma inom naprapati i Kinna. Om du bor i Kinna och lider av ryggvärk, nackproblem, stela leder eller muskelsmärta i Kinna hittar du här den hjälp du behöver. Sammanlagt har du 2 olika naprapater att välja mellan när du behöver få ta i en naprapat i Kinna som kan bota eller lindra din muskelvärk, ryggsmärta, stela leder eller dina nackproblem.
Annons:

Naprapater i Kinna

Nedan ser du vår kompletta lista över naprapater i Kinna som du kan kontakta om du behöver hjälp med rygg, nacke, leder eller muskler.

Marks Naprapatmottagning
Boråsvägen 32
511 54 Kinna


Hälsopunkten Naprapati
Mor Kerstins Torg 2
511 54 Kinna

Annons:

Pris för naprapat i Kinna

Det är alltid svårt att det ett exakt pris för vad det kostar att besöka en naprapat i Kinna, det beror på vilket typ av naprapatisk behandling i Kinna som du väljer. I genomsnitt kan du räkna med naprapat pris i Kinna på mellan 650 - 800 kronor. För aktuella priser och utbud av tjänster hos våra naprapater i Kinna rekommenderar vi att du kontaktar dom för aktuella uppgifter.

Naprapatfakta om orten Kinna

I Kinna finns det som numera bekant minst en verksam naprapat och nedanför hittar du en del generell information om Kinna.

Kinna är en tätort i Västergötland och centralort i Marks kommun, Västra Götalands län, belägen 29 kilometer söder om Borås. Den nuvarande tätorten har uppstått genom att det ursprungliga Kinna har växt ihop med tätorterna Skene och Örby.

Yta: 1 423,97 hektar
Invånarantal: 14776, år 2010

Här kan du också ta del av mer information om Kinna om du vill veta mer än saker relaterat till naprapater i Kinna.

I Kinna fann vi sammanlagt 2 olika naprapater att välja mellan. Om du ändå inte hittar någon naprapat i Kinna som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra naprapater i Västra Götaland.