Naprapat i Kungälv

Annons:
Bra och erfaren naprapat i Kungälv - här guidar vi dig till alla de olika naprapater som är verksamma inom naprapati i Kungälv. Om du bor i Kungälv och lider av ryggvärk, nackproblem, stela leder eller muskelsmärta i Kungälv hittar du här den hjälp du behöver. Sammanlagt har du 3 olika naprapater att välja mellan när du behöver få ta i en naprapat i Kungälv som kan bota eller lindra din muskelvärk, ryggsmärta, stela leder eller dina nackproblem.
Annons:

Naprapater i Kungälv

Nedan ser du vår kompletta lista över naprapater i Kungälv som du kan kontakta om du behöver hjälp med rygg, nacke, leder eller muskler.

Naprapatkliniken HälsoOffensiven
Triogatan 5
442 34 Kungälv


Naprapat Martin Laussen
Vikingagatan 4F
442 36 Kungälv


Rygg och Ledklinken
Uddevallavägen 1
442 30 Kungälv

Annons:

Pris för naprapat i Kungälv

Det är alltid svårt att det ett exakt pris för vad det kostar att besöka en naprapat i Kungälv, det beror på vilket typ av naprapatisk behandling i Kungälv som du väljer. I genomsnitt kan du räkna med naprapat pris i Kungälv på mellan 650 - 800 kronor. För aktuella priser och utbud av tjänster hos våra naprapater i Kungälv rekommenderar vi att du kontaktar dom för aktuella uppgifter.

Naprapatfakta om orten Kungälv

I Kungälv finns det som numera bekant minst en verksam naprapat och nedanför hittar du en del generell information om Kungälv.

Kungälv är en tätort i södra Bohuslän, belägen ca 20 km norr om centrala Göteborg där Göta älv förgrenas i Nordre älv. Kungälv är centralort i Kungälvs kommun, Västra Götalands län. Staden passeras av motorvägen på E6, och har en station på Bohusbanan i Ytterby, 4 km väster om centrum.

Yta: 1 152,33 hektar
Invånarantal: 22768, år 2010

Här kan du också ta del av mer information om Kungälv om du vill veta mer än saker relaterat till naprapater i Kungälv.

I Kungälv fann vi sammanlagt 3 olika naprapater att välja mellan. Om du ändå inte hittar någon naprapat i Kungälv som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra naprapater i Västra Götaland.