Naprapat i Kungshamn

Annons:
Bra och erfaren naprapat i Kungshamn - här guidar vi dig till alla de olika naprapater som är verksamma inom naprapati i Kungshamn. Om du bor i Kungshamn och lider av ryggvärk, nackproblem, stela leder eller muskelsmärta i Kungshamn hittar du här den hjälp du behöver. Sammanlagt har du 1 olika naprapater att välja mellan när du behöver få ta i en naprapat i Kungshamn som kan bota eller lindra din muskelvärk, ryggsmärta, stela leder eller dina nackproblem.
Annons:

Naprapater i Kungshamn

Nedan ser du vår kompletta lista över naprapater i Kungshamn som du kan kontakta om du behöver hjälp med rygg, nacke, leder eller muskler.

Jannes Naprapatklinik
Dinglevägen 59
456 31 Kungshamn

Annons:

Pris för naprapat i Kungshamn

Det är alltid svårt att det ett exakt pris för vad det kostar att besöka en naprapat i Kungshamn, det beror på vilket typ av naprapatisk behandling i Kungshamn som du väljer. I genomsnitt kan du räkna med naprapat pris i Kungshamn på mellan 650 - 800 kronor. För aktuella priser och utbud av tjänster hos våra naprapater i Kungshamn rekommenderar vi att du kontaktar dom för aktuella uppgifter.

Naprapatfakta om orten Kungshamn

I Kungshamn finns det som numera bekant minst en verksam naprapat och nedanför hittar du en del generell information om Kungshamn.

Kungshamn är en tätort i Bohuslän och centralort i Sotenäs kommun i Västra Götalands län. Orten består av delarna Gravarne, Bäckevik och Fisketången som tidigare var municipalsamhällen. Kungshamn är beläget på en halvö på västkusten strax norr om Lysekil. Smögenbron förbinder sedan år 1970 orten med Smögen.

Yta: 208,37 hektar
Invånarantal: 2814, år 2010

Här kan du också ta del av mer information om Kungshamn om du vill veta mer än saker relaterat till naprapater i Kungshamn.

I Kungshamn fann vi sammanlagt 1 olika naprapater att välja mellan. Om du ändå inte hittar någon naprapat i Kungshamn som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra naprapater i Västra Götaland.