Naprapat i Lerum

Annons:
Bra och erfaren naprapat i Lerum - här guidar vi dig till alla de olika naprapater som är verksamma inom naprapati i Lerum. Om du bor i Lerum och lider av ryggvärk, nackproblem, stela leder eller muskelsmärta i Lerum hittar du här den hjälp du behöver. Sammanlagt har du 2 olika naprapater att välja mellan när du behöver få ta i en naprapat i Lerum som kan bota eller lindra din muskelvärk, ryggsmärta, stela leder eller dina nackproblem.
Annons:

Naprapater i Lerum

Nedan ser du vår kompletta lista över naprapater i Lerum som du kan kontakta om du behöver hjälp med rygg, nacke, leder eller muskler.

Naprapatkliniken Kristina Feuk-Efraimsson
Brobacken 19
443 30 Lerum


Naprapathälsan Patrik Söderqvist AB
Frödingsvägen 4
443 31 Lerum

Annons:

Pris för naprapat i Lerum

Det är alltid svårt att det ett exakt pris för vad det kostar att besöka en naprapat i Lerum, det beror på vilket typ av naprapatisk behandling i Lerum som du väljer. I genomsnitt kan du räkna med naprapat pris i Lerum på mellan 650 - 800 kronor. För aktuella priser och utbud av tjänster hos våra naprapater i Lerum rekommenderar vi att du kontaktar dom för aktuella uppgifter.

Naprapatfakta om orten Lerum

I Lerum finns det som numera bekant minst en verksam naprapat och nedanför hittar du en del generell information om Lerum.

Lerum är centralort i Lerums kommun i Västra Götalands län. Lerum ligger vid E20 och Västra stambanan cirka två mil öster om Göteborg. Lerum är ett av två samhällen vid sjön Aspen; på den västra sidan ligger Jonsered i Partille kommun.

Yta: 1 426,87 hektar
Invånarantal: 16855, år 2010

Här kan du också ta del av mer information om Lerum om du vill veta mer än saker relaterat till naprapater i Lerum.

I Lerum fann vi sammanlagt 2 olika naprapater att välja mellan. Om du ändå inte hittar någon naprapat i Lerum som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra naprapater i Västra Götaland.