Naprapat i Mölndal

Annons:
Bra och erfaren naprapat i Mölndal - här guidar vi dig till alla de olika naprapater som är verksamma inom naprapati i Mölndal. Om du bor i Mölndal och lider av ryggvärk, nackproblem, stela leder eller muskelsmärta i Mölndal hittar du här den hjälp du behöver. Sammanlagt har du 2 olika naprapater att välja mellan när du behöver få ta i en naprapat i Mölndal som kan bota eller lindra din muskelvärk, ryggsmärta, stela leder eller dina nackproblem.
Annons:

Naprapater i Mölndal

Nedan ser du vår kompletta lista över naprapater i Mölndal som du kan kontakta om du behöver hjälp med rygg, nacke, leder eller muskler.

Hälsosjälen Osteopat Leif Widebert
Baggåkersgatan 6
431 53 Mölndal


Team Hälso & Friskvård i Göteborg AB
Göteborgsvägen 97
431 37 Mölndal

Annons:

Pris för naprapat i Mölndal

Det är alltid svårt att det ett exakt pris för vad det kostar att besöka en naprapat i Mölndal, det beror på vilket typ av naprapatisk behandling i Mölndal som du väljer. I genomsnitt kan du räkna med naprapat pris i Mölndal på mellan 650 - 800 kronor. För aktuella priser och utbud av tjänster hos våra naprapater i Mölndal rekommenderar vi att du kontaktar dom för aktuella uppgifter.

Naprapatfakta om orten Mölndal

I Mölndal finns det som numera bekant minst en verksam naprapat och nedanför hittar du en del generell information om Mölndal.

Mölndal är centralort i Mölndals kommun, och en del av tätorten Göteborg. I Mölndal ligger travbanan Åbytravet, Mölndals sjukhus och 1700-talsanläggningen Gunnebo slott och Trädgårdar. På ett berg ligger Fässbergs kyrka. Mölndal har många fotbollsplaner bland annat Frejaplan, Åbys fotbollsplaner och Krokslättsvallen.

Yta: 152,28 km2
Invånarantal: 37233, år 2005

Här kan du också ta del av mer information om Mölndal om du vill veta mer än saker relaterat till naprapater i Mölndal.

I Mölndal fann vi sammanlagt 2 olika naprapater att välja mellan. Om du ändå inte hittar någon naprapat i Mölndal som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra naprapater i Västra Götaland.